Om mig

Utbildning:

Legitimerad psykolog (Åbo Akademi, 1993)

Legitimerad psykoterapeut (Jyväskylä Universitet, 1998)


 
Arbetserfarenhet från bl a:

  • Vuxenpsykiatrin (NLL).
  • Barn- och ungdomspsykiatrin (SLL).
  • Primärvården (Hälsokällan, Vita Vårdcentral).
  • Företagshälsovården (Visavi AB, Falck Health Care AB, SOS international AB).
  • Egen firma i över 20 år.

Mina yrkesspråk är svenska, finska, engelska och franska

Jag träffar många internationella par och personer som vill ha ett flexibelt och personligt bemötande eller som behöver extra stor diskretion och konsultationer utanför kontorstid. Många personer som varit skeptiska till psykologer eller som blivit besvikna på t ex den offentliga vården har blivit hjälpta av mig. Jag tar regelbundet emot psykologpraktikanter och erbjuder utbildningsterapi för psykolog- och psykoterapeutstudenter. 

 Min profil på Linkedin


Du kan också nå mig via detta formulär. Välkommen!